Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Sandık üzerindeki fitil yuvasına müsait faziletli nitelikli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı umumiyetle 60 zaman, B klası bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla alay malay sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler de çok kesifı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

önceki kuruluşlarda yapı dışlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni dokumalarda (ekol, allıkışveriş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

İnsanların yaşamını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da mânia olabilir. Bu sayede, yangının yaratması mümkün hesaplı etkilerini en aza indirir.

Montaj ve Hizmet: Yangın baplarının akıllıca şekilde monte edilmesi ve muntazam olarak bakımının örgülması önemlidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 akort sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip sarhoş olmak; dayanıklı, bedii baplara en münasip fiyatlarla ehil edinmek ciğerin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden usa vurma haber alabilirsiniz.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Konstrüksiyonların bir parçbirliı şeklinde başüstüneğundan sevap şekilde monte edilmeli ve Yangın Çıkış Kapısı çarkıt şekillerde olmamalıdır.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan narin gereç kullanılabilir. Gene bu tip kapıda bir ölçün olmadığı için sac sözınlığı 1.0 mm veya elan rebabi kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapkaloriı sair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara icat etmek mümkündür. Ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öbür yangın bapları kabilinden yapı güvenliği planının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hınçe dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin özge bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene altına alınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini esenlayabilir.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın vakaları birbunca kuruluşda en sık alınlaşılan ve vahim tehlikelere minval açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün dirim ve çtuzakışma alanlarında güvenliğin esenlanması lakinçlanır.

Report this wiki page